De dag van je bezoek

Graag aanmelden

Meld je altijd aan in het wachtlokaal van Belgoprocess. We zijn op de hoogte van je komst. Eén van de animatoren wacht je daar ook op en zal je verder begeleiden naar de parking en de ingang van Isotopolis.

Kom je met de bus, dan melden de verantwoordelijke van de groep en de chauffeur zich aan in het wachtlokaal. De buschauffeur krijgt in ruil voor zijn identiteitskaart een badge om de slagboom te kunnen openen.

Als u met de wagen komt, meldt de chauffeur van de wagen zich aan in het wachtlokaal.

In Isotopolis aangekomen kan u nog gebruik maken van de toiletten en uw jas en tas in de vestiaire achterlaten. Pas dan zal het bezoek aanvangen.

Op het einde van het bezoek krijgt iedereen een brochure mee naar huis.

Enkele huisregels

We hebben slechts enkele huisregels. We stellen het dan ook op prijs dat u deze respecteert.

  • Een Isotopolis-bezoek is een rookvrij bezoek.
  • Fotograferen mag alleen in het informatiecentrum Isotopolis. Buiten het gebouw en op de site van Belgoprocess is fotograferen verboden.
  • Onderbroken worden door GSM-gerinkel is storend, schakel uw toestel uit of zet het op “stil”.
  • Indien u onderweg vertraging oploopt, verwittig ons dan op het nummer 014/33 42 57.
  • Volg altijd de richtlijnen van de animator op.


Isotopolis-team

Het Isotopolis-team bestaat uit ervaren animatoren. Allemaal mensen met een passie voor wetenschappen, techniek en mensen. Ze nemen je in kleine groepjes mee door de wereld van het radioactieve afval. Hierdoor kan er tussen animator en bezoeker een dialoog ontstaan. Op al je vragen over radioactief afval krijg je een antwoord. Voor elke groep bezoekers maken ze een bezoek op maat. Onze animatoren worden op regelmatige tijdstippen bijgeschoold, zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zorgen voor een animator per 15 à 20 bezoekers.